Kuninkaankartanon Panimo & Oluttupa Iso Piippu

Oman panimon myötä Mustialassa saneerattiin 1997 viljamakasiinin toiseen kerrokseen legendaarinen Oluttupa Iso Piippu, anniskeluravintola (A-oikeudet). Tarjolla on mm. Kuninkaankartanon Panimon oluita, kahvia ja pientä purtavaa – ainakin tunnelmaa! Nyt tarjolla myös Lepaan Viini- ja puutarhatilan tuotteita!

Asiakaspaikkoja on 100. Kesäterassilla asiakaspaikkoja 100. Ateriapalvelut tilataan etukäteen. (Max 90hlö) Iso Piippu on avoinna 2017 huhtikuun alusta syyskuun loppuun päivittäin 11-22, tapahtumien aikaan, sekä tilauksesta.

Ravintolamme tarjoilee maukasta lähiruokaa tilauksesta ja aukioloaikoina tarjolla myös pientä purtavaa. Varmistaaksemme tuoreen lähiruoan tarjoilemisen, käytämme Lähipuoti Remes Oy:tä toimittajanamme, joka on palkittukin toimittaja lähiruoan puolesta! Erityisen ylpeitä olemme mallasleivästämme joka kuuluu aina tarjoilupöytään, joka on valmistettu panimon oluentekovilja-aineksistamme paikallisessa leipomossa.

Ruokailua tilauksesta

Tilauslounas (min. 20hlö) 15€/hlö

Myös päivälliset, illalliset, iltapalat, erilaiset juhlaruokailut.

Kysy vaihtoehtojamme, teemme tilauspöydän toiveidenne mukaan!

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, jonne ilmoittelemme ajankohtaisia!

Ruokailua tilauksesta myös Kuninkaansalissa. Pienemmät tarjoilut myös muihin tiloihin.

OIVA-RAPORTTIMME LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Maksu:  Maksu tapahtuu  käteisellä, kortilla tai sopimuksesta myös laskutusosoitteen antamalla. Ystävällisesti ilmoittakaa laskutustiedot varausta tehdessänne. Laskutuslisä 5€ (Alv 0%)

Peruutusehdot:  Mikäli varaus perutaan *4–7 vrk ennen, veloitetaan peruutuskuluina 50% hinnasta *0–3 vrk ennen, veloitetaan peruutuskuluja 100% hinnasta

Nämä Kuninkaankartanon Panimon oluet aina saatavilla hanaoluena Oluttupa Isossa Piipussa

LAMI-pehtooriLAMI-renkiLAMI-vaari

Kuninkaankartanon Panimo - Oluttupa Iso Piippu
Renkituvantie 10, 31310 Mustiala
FI-Tammela
www.kuninkaankartanonpanimo.fi
info@mustialankartano.fi