Oluttupa Iso Piippu

& Kuninkaankartanon Panimo

Oman panimon myötä Mustialassa saneerattiin 1997 viljamakasiinin toiseen kerrokseen legendaarinen Oluttupa Iso Piippu, anniskeluravintola (A-oikeudet). Tarjolla on mm. Kuninkaankartanon Panimon oluita, kahvia ja pientä purtavaa – ainakin tunnelmaa! Nyt tarjolla myös Lepaan Viini- ja puutarhatilan tuotteita!

Asiakaspaikkoja on 100. Kesäterassilla asiakaspaikkoja 100. Ateriapalvelut tilataan etukäteen. (Max 90hlö) Iso Piippu on avoinna kesäaikaan elokuun loppuun Ke 17-21, To-La 12-21, Su 12-18, tapahtumien aikaan, sekä tilauksesta.

Ravintolamme tarjoilee maukasta lähiruokaa tilauksesta ja aukioloaikoina tarjolla myös pientä purtavaa. Varmistaaksemme tuoreen lähiruoan tarjoilemisen, käytämme Lähipuoti Remes Oy:tä toimittajanamme, joka on palkittukin toimittaja lähiruoan puolesta! Erityisen ylpeitä olemme mallasleivästämme joka kuuluu aina tarjoilupöytään, joka on valmistettu panimon oluentekovilja-aineksistamme paikallisessa leipomossa.

Ruokailua tilauksesta

Tilauslounas (min. 20hlö) 15€/hlö

Myös päivälliset, illalliset, iltapalat, erilaiset juhlaruokailut.

Kysy vaihtoehtojamme, teemme tilauspöydän toiveidenne mukaan!

Avoinna 2016 TOUKOKUU-ELOKUU TO-SU 12-21 (-01)

LOKA-HUHTIKUUN avoinna tapahtumien aikaan sekä tilauksesta.

Kannattaa seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, jonne ilmoittelemme ajankohtaisia!

Ruokailua tilauksesta myös Kuninkaansalissa. Pienemmät tarjoilut myös muihin tiloihin.

OIVA-RAPORTTIMME LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Maksu:  Maksu tapahtuu  käteisellä, kortilla tai sopimuksesta myös laskutusosoitteen antamalla. Ystävällisesti ilmoittakaa laskutustiedot varausta tehdessänne. Laskutuslisä 5€

Peruutusehdot:  Mikäli varaus perutaan *4–7 vrk ennen, veloitetaan peruutuskuluina 50% hinnasta *0–3 vrk ennen, veloitetaan peruutuskuluja 100% hinnasta

Nämä Kuninkaankartanon Panimon oluet aina saatavilla hanaoluena Oluttupa Isossa Piipussa

LAMI-pehtooriLAMI-renkiLAMI-vaari


MUSTIALAN KARTANO
Renkituvantie 10, 31310 Mustiala
www.mustialanmatkailu.fi
info@mustialankartano.fi